Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Hearts - dusty warm lilac
Tapet Hearts - dusty warm lilacTapet Hearts - dusty warm lilacTapet Hearts - dusty warm lilacTapet Hearts - dusty warm lilacTapet Hearts - dusty warm lilac
  • Tapet Hearts - dusty warm lilac
  • Tapet Hearts - dusty warm lilac
  • Tapet Hearts - dusty warm lilac
  • Tapet Hearts - dusty warm lilac
  • Tapet Hearts - dusty warm lilac

Tapet Hearts - dusty warm lilac

Artnr: 148-02
712 kr
Köp minst 3 st :
693 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Varm, snygg och lugn tapet från Majvillan. Denna tapet har ett mönster med olika djur som gestaltas i form av porträtt-liknande motiv. Mönstret har även många små hjärtan som är mörkare än själva grundfärgen i tapeten. Inred dina rum med denna tapet fullt ut, eller gör det till en fondvägg, oavsett kommer detta ge rummet ett lyft. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Warm Lilac

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*