Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Herringbone - greige blue
Tapet Herringbone - greige blueTapet Herringbone - greige blueTapet Herringbone - greige blueTapet Herringbone - greige blue
  • Tapet Herringbone - greige blue
  • Tapet Herringbone - greige blue
  • Tapet Herringbone - greige blue
  • Tapet Herringbone - greige blue

Tapet Herringbone - greige blue

Artnr: 144-02
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
656 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st :
630 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
En lite mörkare tapet i klassisk design. Denna tapet passar in i de flesta rum, med de flesta inredningsstilar. Kanske vill du ha en vägg med lite effekt och tapetserar denna tapet som en fondvägg. Eller så gör sig denna tapet även bra på alla väggarna i rummet. En rofylld design med ett enkelt mönster gör den användbar på många olika sätt. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Greige Blue

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 4,5 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*