Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Herringbone - sandy beige
Tapet Herringbone - sandy beigeTapet Herringbone - sandy beigeTapet Herringbone - sandy beigeTapet Herringbone - sandy beigeTapet Herringbone - sandy beige
  • Tapet Herringbone - sandy beige
  • Tapet Herringbone - sandy beige
  • Tapet Herringbone - sandy beige
  • Tapet Herringbone - sandy beige
  • Tapet Herringbone - sandy beige

Tapet Herringbone - sandy beige

Artnr: 144-01
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
656 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st :
630 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Denna ljusa och till synes enkla tapet gör sig bra i de flesta rum där du vill ha lite mer inrednings-känsla än en vanlig målad vägg. Designen i detta mönster tilltalar de flesta inredningsstilar, och gör det därför väldigt lätt att matcha din övriga inredning till tapeten. Denna tjusiga tapet med färgnamnet Sandy Beige får du ett ljust och stilrent rum. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Sandy Beige

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 4,5 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*