Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet June - mindful grey
Ny!
Tapet June - mindful greyTapet June - mindful greyTapet June - mindful greyTapet June - mindful greyTapet June - mindful grey
  • Tapet June - mindful grey
  • Tapet June - mindful grey
  • Tapet June - mindful grey
  • Tapet June - mindful grey
  • Tapet June - mindful grey

Tapet June - mindful grey

Artnr 136-01
744 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st
700 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
Produktbeskrivning
Snygg och klassisk mjukgrå bakgrund i denna tapet. På det gråa finns ett mönster av mjuka blommor, fåglar och växter. Detta ger ett lungt och enkelt intrryck, men med en känsla av ett snyggt inrett rum. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Mindful grey

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar