Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Marbling - Beige
Tapet Marbling - BeigeTapet Marbling - BeigeTapet Marbling - Beige
  • Tapet Marbling - Beige
  • Tapet Marbling - Beige
  • Tapet Marbling - Beige

Tapet Marbling - Beige

Artnr 187
Tapet Marbling Beige från Ferm Living. Tapet Marbling är en härlig skapelse då den påminner om när färg hamnar i vatten som är i rörelse och skapar mönster. En underbar tapet som ger en luxuös känsla ... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
795 kr
Produktbeskrivning

Tapet Marbling Beige från Ferm Living. Tapet Marbling är en härlig skapelse då den påminner om när färg hamnar i vatten som är i rörelse och skapar mönster. En underbar tapet som ger en luxuös känsla över ditt rum. Ferm Living har här inspirerats av klassisk pappersmarmorering.

Tapeten är av WallSmartkvalitet som är en ny generation av non-woven kvalitet. Tapeten är en aning tjockare, slitstarkare och stabilare än vanlig papperstapet och är även enklare att sätta upp då tapetlimmet appliceras direkt på väggen varefter våderna tapetseras kant i kant.

Längd: 10 meter
Bredd: 53 cm
Färg: Beige
Material: non-woven WallSmart kvalitet/Vattenbaserade färger
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det annars uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

 

Hur du hänger tapeter från Ferm Living. TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar