Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Oak - greige blue
Tapet Oak - greige blueTapet Oak - greige blueTapet Oak - greige blueTapet Oak - greige blueTapet Oak - greige blue
  • Tapet Oak - greige blue
  • Tapet Oak - greige blue
  • Tapet Oak - greige blue
  • Tapet Oak - greige blue
  • Tapet Oak - greige blue

Tapet Oak - greige blue

Artnr 146-02
744 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st :
700 kr/st
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Detta är en tapet som kan upplevas som mycket mönster, men som egentligen är en enkel och lugn tapet. Den harmoniska bakgrundsfärgen med namnet Greige Blue passar till de flesta övriga färger när du sen ska få din inredning att passa in. Och mönstret på tapeten är en blandning av Ek-löv i olika storlekar och stilar. Alltså en utmärkt tapet att inreda dina väggar med. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Greige Blue

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*