Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Tapeter / Tapet Old garden - dusty rose
Tapet Old garden - dusty roseTapet Old garden - dusty roseTapet Old garden - dusty roseTapet Old garden - dusty roseTapet Old garden - dusty rose
  • Tapet Old garden - dusty rose
  • Tapet Old garden - dusty rose
  • Tapet Old garden - dusty rose
  • Tapet Old garden - dusty rose
  • Tapet Old garden - dusty rose

Tapet Old garden - dusty rose

Artnr 138-03
744 kr
(ordinarie pris 875 kr)
Köp minst 3 st :
700 kr/st
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Med denna mjuka bakgrund av färgnamnet Dusty Rose, gör sig denna tapet underbar i barnrummet. Med blommor, kaniner, feer och växter blir den en spännande och interaktiv tapet för barnen att ha i sitt rum. Låt fantasin flöda tillsammans med detta mönster och låt det bli en snygg inredningstouch i rummet. Denna tapet ingår i serien Poetry.

Miljövänlig Non wowen tapet designad av Charlotta Sandberg från Majvillan. Tapeten tillverkas i Sverige med ett miljötänk i tillverkningsprocessen.

- Miljövänliga tapeter
- Non woven
- Limma direkt på vägg

Tapeten har vattenfärger som är fria från kemiska preparat och överblivet papper blir energi i våra hus. Miljövänliga tapeter som är tvättbara och lätta att sätta upp eftersom du limmar direkt på väggen.

OBS! Innan du börjar tapetsera bör du alltid säkerställa att det står samma batchnummer på samtliga tapetrullar. Skulle så av någon anledning inte vara fallet kan det uppstå färgskiftningar då färgnyanser kan skilja en aning mellan olika produktionsbatcher. Om du redan har beställt ett antal rullar tapet och vill komplettera med ytterligare någon rulle, kontakta då oss i förväg för att säkerställa att det går att komplettera med en rulle ur samma batch.

Färg: Dusty Rose

Rullängd: 10,05 m
Bredd: 53 cm
Rapporthöjd: 53 cm
Material: Non woven
Design: Charlotta Sandberg - Majvillan
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*