Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Vägg / Väggklockor / Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit
Väggklocka - Arabic Rostfritt/vitVäggklocka - Arabic Rostfritt/vitVäggklocka - Arabic Rostfritt/vitVäggklocka - Arabic Rostfritt/vitVäggklocka - Arabic Rostfritt/vit
  • Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit
  • Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit
  • Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit
  • Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit
  • Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit

Väggklocka - Arabic Rostfritt/vit

Artnr 2519
559 kr
(ordinarie pris 699 kr)
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Väggklocka Arabic i vit färg och rostfritt stål med svarta siffror och röd sekundvisare. Väggklockan är i klassisk design med minutenvisare i svart och timvisare även i svart. Detta är en tyst klocka som är bra i sovrummet eller där det behöver vara tyst. Klockan drivs med 1 st AA-batteri (ingår inte). Om du vill ha en stilren klocka med stora tydliga siffror är detta ett bra köp. Diameter: 25,7 cm och Djup: 4,4 cm.

NeXtime är ett Holländskt designföretag som specialiserat sig på klockor. Företaget grundades redan 1970 och är en av världens ledande klockföretag med handel i 60 länder. Deras mål är att tillverka klockor som är annorlunda och som gör dig glad varje gång du ser klockan. Deras vision är att deras klockor skall vara i centrum i rummet. Låt dig inspireras du med av NeXtime klockor.

Information:

Batteri 1 st AA

Färg: Vit/rostfritt

Material: Rostfritt stål och glas

Rörelsetyp: Tyst

Storlek: 25,7 cm diameter x 4,4 cm

 

Vikt: 0,57 kg 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*