Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Inredning / Vägg / Väggklockor / Väggklocka Plug Inn 59 Colours
Väggklocka Plug Inn 59 ColoursVäggklocka Plug Inn 59 ColoursVäggklocka Plug Inn 59 ColoursVäggklocka Plug Inn 59 ColoursVäggklocka Plug Inn 59 Colours
  • Väggklocka Plug Inn 59 Colours
  • Väggklocka Plug Inn 59 Colours
  • Väggklocka Plug Inn 59 Colours
  • Väggklocka Plug Inn 59 Colours
  • Väggklocka Plug Inn 59 Colours

Väggklocka Plug Inn 59 Colours

Artnr 2610DI
Plugg In väggklocka med färgpinnar i rostfritt stål. Designern Frits Vink har skapat en världsberömd annorlunda och rolig klocka där du skall sticka in färgpinnarna själv i mittstycket för att skapa e... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
799 kr
(ordinarie pris 999 kr)
Produktbeskrivning
Plugg In väggklocka med färgpinnar i rostfritt stål. Designern Frits Vink har skapat en världsberömd annorlunda och rolig klocka där du skall sticka in färgpinnarna själv i mittstycket för att skapa en klocka som mäter 59 cm. Det gör att du kan välja var färgerna skall sitta. Klockan är tyst med stegljud, originell och drivs med 1 st AA batteri (ingår ej).

NeXtime är ett Holländskt designföretag som specialiserat sig på klockor. Företaget grundades redan 1970 och är en av världens ledande klockföretag med handel i 60 länder. Deras mål är att tillverka klockor som är annorlunda och som gör dig glad varje gång du ser klockan. Deras vision är att deras klockor skall vara i centrum i rummet. Låt dig inspireras du med av NeXtime klockor.

Information:

Batteri 1 st AA

Färg: Varierande färger

Material: 
Rostfritt stål

Rörelsetyp: Stegljud

Storlek: 58,5 cm diameter x 4,5 cm

Vikt: 0,37 kg

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar