Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Jacob Jensen

Jacob Jensen är ett varumärke som erbjuder en mängd fina produkter med spännande design. Det finns många sätt att beskriva Jacob Jensen: pionjär, geni, banbrytare m.m. Vi väljer gärna orden från hans självbiografi: Annerledes men ikke maerkligt. Jacob Jensen är en av få danskar som har designat sin väg till Historieböckerna. Han har designat allt från bilar till stereoanläggningar för uppdragsgivare som: Sigvard Bernadotte & Acton Björn, Bang & Olufsen, Nilfisk och General Electric m.m. Det är denna insats som har placerat Jacob Jensen Design som ett av de mest erkända designkontoren i världen med över 100 internationella priser och med inte mindre än nitton produkter på Museum of Modern Art i New York. Få nordiska designer är så välkända som Jacob Jensen. Genom ett originellt och klassiskt formspråk har han gång på gång bevisat att musiksystem, telefoner, klockor, bilar, modem, vindkraftverk, ugnar, köksskålar och en rad andra massproducerande produkter, som vår vardag är fylld med, kan rymma en stilla skönhet.

I sortimentet från Jacob Jensen finner du populära produkter för hemmet som brandvarnare, väckarklocka, hygrometer, barometer, trådlös regnmätare, utomhustermometer, inomhustermometer med mera. Vill du veta mer om Jacob Jensen? Läs mer om Jacob Jensen på Wikipedia eller besök deras internationella hemsida - Jacob Jensen!
Visa filter
1-1 av 1
JACOB JENSEN
-33%
Bordsstativ II
199 kr 299 kr Bordsstativ II Jacob Jensen   I lager