Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kampanjer / Fyndhörna / Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm gråGrand Cru Lock till skål Ø 19 cm gråGrand Cru Lock till skål Ø 19 cm gråGrand Cru Lock till skål Ø 19 cm gråGrand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
 • Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
 • Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
 • Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
 • Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå
 • Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå

Grand Cru Lock till skål Ø 19 cm grå

Artnr 36309
Grand Cru lock till Grand Cru ugnsfast skål 19 cm i diameter. Locket är väldigt praktiskt när du behöver förvara sallader eller en maträtt i kylen eller frysen utan att livsmedel tar smak av övriga pr... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
49 kr
Utgående produkt. Antal kvar i lager: 2
Produktbeskrivning
Grand Cru lock till Grand Cru ugnsfast skål 19 cm i diameter. Locket är väldigt praktiskt när du behöver förvara sallader eller en maträtt i kylen eller frysen utan att livsmedel tar smak av övriga produkter. Plastlocket är BPA fritt och inga ftalater finns i produkten. Grand Cru plastlock tål även att diskas i diskmaskin dock till max 55 grader Celsius. Hållbarheten på matresterna blir längre om du sätter ett lock på.

Rosendahl startades 1984 av dansken Erik Rosendahl. Först bara som en iittala agentur men sedan 1992 samarbetar dem med ledande designers för att utveckla produkter för hem och bord. När Grand Cru vinstoppare blir lanserad 1993 är det starten på något nytt och utav det kommer även ugnsfasta formar och lock till dem. Tanken är att Rosendahls produkter skall vara en del av vardagen och inte fabrikat som används vid speciella tillfällen.

Information:

Tål diskmaskin till 55 °C

Tål ej ugn

Färg: Grå

Material: Plast (PE)

Storlek: 20 cm diameter x 2 cm

(passar 19 cm ugnsskål)   90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar