Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Kenwood

Kenwood är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa hushållsapparater för olika ändamål. Kenwood startade sin historia 1947 då Kenneth Wood startade en revolution inom matlagning då han uppfann Kenwood Chef. Chef var en innovation bland hushållapparater då den var utrustad med fyra olika kraftuttag, vart och ett med justerbar hastighet, vilket gjorde det möjligt att tillreda en oändlig mängd utsökta anrättningar på rekordtid! Kenneth Wood hade en enkel filosofi, produkterna Kenwood tillverkar ska inte bara vara effektiva och innovativa, utan även eleganta och slitstarka, enkla att använda och rengöra. En filosofi som alla världens kockar delar. Innovation, elegans och mervärde är devisen som Kenneth Wood förankrade i sina team för att bygga och vidareutveckla varumärket Kenwood.

Kenwood erbjuder idag många kvalitetsprodukter med spännande design. Kenwoods köksmaskiner behöver man inte gömma i ett skåp - de förtjänar en plats där de syns. Läs mer om företaget på deras hemsida - Kenwood!
Visa filter
1-1 av 1
KENWOOD
Flexi beater - chef
299 kr 399 kr Flexi beater - chef Kenwood   I lager