Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Disk och rengöring / Avfallshinkar för kök / Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink VitBo Touch Bin 60 liter plastinnerhink VitBo Touch Bin 60 liter plastinnerhink VitBo Touch Bin 60 liter plastinnerhink VitBo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
  • Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
  • Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
  • Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
  • Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit
  • Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhink Vit

Bo Touch Bin 60 liter plastinnerhinkVit

Artnr 223006
Bo Touch bin 60 liter är en stilren papperskorg från Brabantia som gör sig perfekt i ett stökigt familjehem, den gör sig väldigt fin i hemmet men samtidigt så erbjuder den allt det du behöver av an so... Läs mer >>
Leverans 7-12 dagar
Fri frakt
2 379 kr
Produktbeskrivning
Bo Touch bin 60 liter är en stilren papperskorg från Brabantia som gör sig perfekt i ett stökigt familjehem, den gör sig väldigt fin i hemmet men samtidigt så erbjuder den allt det du behöver av an sophink. Sophinken är perfekt för exempelvis köket eller kontoret. Med två plastinnerhinkar kan man sortera två olika typer av skräp vilket gör papperskorgen perfekt för exempelvis köket. "Soft-touch" funktionen ger den en härlig känsla när man öppnar och stänger locket. Den löstagbara plastinnerhinken gör den väldigt enkel att hantera och rengöra, och handtaget på baksidan gör att det är lätt att flytta din Touch Bin även när den är full. Speciella ventilationshål i plastinnerhinken förhindrar vakuum när du tar bort den fyllda soppåsen. Den har också en undersida av plast, vilket skyddar golvet från slitage och gör så att hinken står stadigt. Produkten är tillverkad i korrosionsbeständiga material för att göra den hållbar.

10 års garanti ingår vid köp av vara! Finns i flera olika färger/material, bland annat papperskorgen med Mattborstat Stål /F.P.P (FINGERPRINT PROOF).

Volym: 60 liter
Höjd: 71 cm (Uppfällt lock: 92 cm)
Bredd: 40 cm
Djup: 40 cm

Det finns även avfallspåsar som passar till pedalhinken och då ska man använda Brabantias avfallspåsar med bokstaven H.

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar