Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Disk och rengöring / Avfallshinkar för kök / Bo Touch Bin mineral 3x11 liter
Bo Touch Bin mineral 3x11 liter
  • Bo Touch Bin mineral 3x11 liter

Artnr: BOTOUCH3*11M
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
1 908 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Bo touch bin mineral 3x11 liter är en sense of luxury kollektion från Brabantia som har tre innerhinkar som gör det lätt att sortera soporna. Bo touch bin är en serie hinkar som är väldigt praktiska och med sin stilrena desgin passar den in i alla rum i hemmet, Sophinken passar perfekt att ställa mot väggen så den inte står i vägen. Soptunanns lock har en soft touch teknik som gör att den öppnas och stängs utan att det låter. Eftersom sophinken står på ben så behöver man inte böja sig ner för att slänga avfallet och det blir väldigt lätt att rengöra under sophinken. Den blir också väldigt smidig att rengöra eftersom den har uttagbara innerhinkar. Sense of luxury hinkarna har speciellt utvalda mineral färger som gör att den lätt smälter in i alla sorters miljöer.

10 års garanti ingår vid köp av soptunnan! Det finns även två andra varianter av Bo touch bin mineral i Sense of luxury kollektionen med en respektive två stycken innerhinkar.

Volym: 33 liter
Höjd: 68 cm
Bredd: 54 cm
Djup: 31,5 cm

Det finns även avfallspåsar som passar till pedalhinken och då ska man använda Brabantias avfallspåsar med bokstaven X.

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*