Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Espresso & Kaffe / Termosar & kannor / Stelton termoskanna 0,5 liter Svart
Stelton termoskanna 0,5 liter SvartStelton termoskanna 0,5 liter SvartStelton termoskanna 0,5 liter Svart
  • Stelton termoskanna 0,5 liter Svart
  • Stelton termoskanna 0,5 liter Svart
  • Stelton termoskanna 0,5 liter Svart

Stelton termoskanna 0,5 literSvart

Artnr: 935
559 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Termoskanna EM77 från Stelton är en klassiker. Designad av den världskända designern Erik Magnussen. Termoskannan EM77 går att hantera enkelt med en hand genom att trycka på locket så öppnar du för upphällning. Genom sitt skruvlock kan man enkelt fylla på och skruva på locket igen. Det är även enkelt att byta reservdelar om behov finns. 

 

Steltons termos är en riktigt designklassiker! Termosen introducerades år 1977. Samma år tilldelades den ID-priset av Selskabet for Industriel Formgivning. Steltons termosar pryder idag många skandinaviska hem. Finns i flera färger. Termosen finns här i en mindre modell som rymmer 0,5 liter. Finns även i rostfritt.

 

Stelton grundades 1960 av Niels Stellan Høm och Carton Madelaire. En sammanslagning av deras namn blev Stelton. Företaget började med sportprodukter och möbler men det var inte förrän dem började med en såskopp som saker började hända. Efter att Arne Jacobsen hjälpte sin styvson Peter Holmblad (VD, sedan ägare) att komma med en ny produkt Cylinder Line 1967 så exploderade företaget och idag finns Stelton över hela världen.

 

Material: ABS-Plast

Volym: 0,5 liter

Storlek: H: 21 cm, Diameter: 10,5 cm

Design: Erik Magnussen 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*