Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Espresso & Kaffe / Termosar & kannor / Stelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips
Stelton termoskanna EM77 1 liter RosehipsStelton termoskanna EM77 1 liter RosehipsStelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips
  • Stelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips
  • Stelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips
  • Stelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips

Stelton termoskanna EM77 1 liter Rosehips

Artnr 916
10% rabatt på köp >5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Termoskanna EM77 från Stelton är en klassiker. Designad av den världskända designern Erik Magnussen. Här i nya färger i begränsad upplaga. Termoskannan EM77 går att hantera enkelt med en hand genom at... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
749 kr

Från ca 43,63 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning

Termoskanna EM77 från Stelton är en klassiker. Designad av den världskända designern Erik Magnussen. Här i nya färger i begränsad upplaga. Termoskannan EM77 går att hantera enkelt med en hand genom att trycka på locket så öppnar du för upphällning. Genom sitt skruvlock kan man enkelt fylla på och skruva på locket igen. Det är även enkelt att byta reservdelar om behov finns. 

 

Steltons termos är en riktigt designklassiker! Termosen introducerades år 1977. Samma år tilldelades den ID-priset av Selskabet for Industriel Formgivning. Steltons termosar pryder idag många skandinaviska hem. Finns i flera färger.

 

Stelton grundades 1960 av Niels Stellan Høm och Carton Madelaire. En sammanslagning av deras namn blev Stelton. Företaget började med sportprodukter och möbler men det var inte förrän dem började med en såskopp som saker började hända. Efter att Arne Jacobsen hjälpte sin styvson Peter Holmblad (VD, sedan ägare) att komma med en ny produkt Cylinder Line 1967 så exploderade företaget och idag finns Stelton över hela världen.

Material: ABS-Plast

Volym: 1 liter
Storlek: Ø 10,5 CM Höjd: 30 cm

Design: Erik MagnussenEM77 - Around the world from Stelton on Vimeo.

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar