Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Filéknivar / Four Star filé / trancherkniv 26 cm, olivslipning
Four Star filé / trancherkniv 26 cm, olivslipning
  • Four Star filé / trancherkniv 26 cm, olivslipning

Four Star filé / trancherkniv 26 cm, olivslipning

Artnr: 31081-261-0
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
871 kr
(ordinarie pris 1 099 kr)
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Four Star filé / trancherkniv 26 cm olivslipad från Zwilling är en kniv som till exempel är perfekt när du vill skära riktigt tunna skivor lax.

Knivserien Four Star är Zwillings mästerverk och deras mest sålda knivar världen över. Knivarnas klassiska design, fasta grepp och höga kvalitet har gjort serien mycket populär. Knivarna i serien Four Star designades och utformades i nära samarbete med professionella kockar. Four Star introducerades år 1976.

Samtliga knivar i serie Four Star är behandlade med Zwillings egna patenterade ishärdning, Friodur, som ger knivbladen dess unika egenskaper.

Knivbladen i Four Star är tillverkade av kolstål vilket ger dem en mycket hög skärpa. Knivarna är dessutom enkla att slipa och bryna. Då knivar som är tillverkade av kolstål är känsligare mot fukt finns det en komponent med i materialet som gör knivarna motståndiga mot fukt och därmed rost.

Storlek (knivblad): 26 cm

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*