Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)
-61%
Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)

Four Star Knivset 5-delar (magnetiskt knivblock)

Artnr 35135-200-0
10% rabatt på köp >10 000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Four Star knivset i 5-delar från Zwilling i Tyskland. Detta Four Star knivset innehåller Skalkniv 10 cm, Tomatkniv, tandad 13 cm, Kött/- filékniv 20 cm, kockkniv 20 cm, bambu knivblock med magnet. Bam... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
1 495 kr
(ordinarie pris 3 849 kr)
Produktbeskrivning

Four Star knivset i 5-delar från Zwilling i Tyskland. Detta Four Star knivset innehåller Skalkniv 10 cm, Tomatkniv,
tandad 13 cm, Kött/- filékniv 20 cm, kockkniv 20 cm, bambu knivblock med magnet.

 

 • Bambu knivblock med magnet
 • Tyskt ingenjörshantverk
 • SIGMAFORGE®-kniv
 • FRIODUR® ishärdat stål
 • Zwillings välkända rostfria stål
 • Ergonomiska handtag

 

Four Star Kockniv

Four Star kockkniv 20 cm är en allroundkniv som är tillverkad för att med enkelhet klara stora delar av råvaror från fågel, fisk, kött eller grönsaker. Bladet är brett, stumt och Tysk ingenjörshantverk när den är som bäst. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

Four Star Kött-/filékniv

Four Star Kött-/filékniv på 20 cm. Zwillings Four Star Kött-/filékniv hjälper dig att skära kött i små köttstycke och att enkelt skära bort fett. Vill du skära smala köttremsor är detta den rätta kniven till det arbetet. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

Four Star Skalkniv

Four Star Skalkniv på 10 cm. Zwillings Four Star Skalkniv har ett kort blad som passar utmärkt för att skala och skära små delar på frukt, grönsaker men även till kött. Ibland behöver man en mindre kniv för att skära av mindre delar och då är denna kniv den bästa vän. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen. 

 

Four Star Tomatkniv 

Four Star Tomatkniv på 13 cm. Zwillings Four Star Tomatkniv med små tänder på knivbladet går även utmärkt att använda till andra grönsaker. Med sina fina tänder på bladet får du direkt grepp på grönsaken vilket passar utmärkt på tomater med ett mjukt skal. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen när du skall göra klyftor eller skivor av grönsaken.

 

I setet ingår:

1 st Skalkniv 10 cm
1 st Tomatkniv tandad 13 cm
1 st Kockkniv 20 cm
1 st Filé/- trancherkniv 20 cm

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar