Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)
Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)
 • Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)

Four Star Knivset 5-delar (magnetlist 45 cm)

Artnr: 35058-001-0
2 519 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Four Star knivset i 5-delar från Zwilling i Tyskland. Detta Four Star knivset innehåller 1 st magnetisk knivförvaring 45 cm, 1 st kockkniv 20 cm, 1 st kött-/filékniv 16 cm, 1 st tomatkniv 13 cm, 1 st grönsakskniv 10 cm. Handtagen är 12,9 cm, 12,3 cm och 10,3 cm långa.

 

 • 1 st Magnetisk knivförvaring 45 cm
 • 1 st Kockniv 20 cm
 • 1 st Kött-/filékniv 16 cm
 • 1 st Tomatkniv 13 cm
 • 1 st Grönsakskniv 10 cm
 • Tyskt ingenjörshantverk
 • SIGMAFORGE®-kniv
 • FRIODUR® ishärdat stål
 • Zwillings välkända rostfria stål
 • Ergonomiska handtag

 

 

Knivförvaring med magnet 

Knivförvaring i form av en 45 cm aluminiumlist med magnet som enkelt monteras på väggen. Här sätter du sedan dina knivar för att nå dem med lätthet när du arbetar i köket.

 

Four Star Kockniv

Four Star kockniv 20 cm är en allroundkniv som är tillverkad för att med enkelhet klara stora delar av råvaror från fågel, fisk, kött eller grönsaker. Bladet är brett, stumt och Tysk ingenjörshantverk när den är som bäst. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

 

Four Star Kött-/filékniv

Four Star Kött-/filékniv på 16 cm. Zwillings Four Star Kött-/filékniv hjälper dig att skära kött i små köttstycke och att enkelt skära bort fett. Vill du skära smala köttremsor är detta den rätta kniven till det arbetet. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

 

Four Star Tomatkniv 

Four Star Tomatkniv på 13 cm. Zwillings Four Star Tomatkniv med små tänder på knivbladet går även utmärkt att använda till andra grönsaker. Med sina fina tänder på bladet får du direkt grepp på grönsaken vilket passar utmärkt på tomater med ett mjukt skal. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen när du skall göra klyftor eller skivor av grönsaken. 

 

 

Four Star Grönsakskniv

Four Star Grönsakskniv på 10 cm. Zwillings Four Star Grönsakskniv har ett kort blad som passar utmärkt för att skala och skära små delar på frukt, grönsaker men även till kött. Ibland behöver man en mindre kniv för att skära av mindre delar och då är denna kniv den bästa vän. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

 

Båda knivarna har genomgått Zwillings speciella tekniker. FRIODUR® ishärdning för att bestå korrosion och behålla skärpa längre. SIGMAFORGE® som är en precisionsbearbetning på bladet för att uppnå hårdhet. Knivserien Four star har funnits sedan 1976 och har sett likadan ut sedan starten eftersom resultat var perfekt från början. TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*