Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Global knivset med 5 knivar
-34%
Global knivset med 5 knivarGlobal knivset med 5 knivar
  • Global knivset med 5 knivar
  • Global knivset med 5 knivar

Global knivset med 5 knivar

Artnr G-2951138
10% rabatt på köp >4000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Ett populärt och prisvärt knivset med 5 knivar från japanska Global (G-2951138). Setet innehåller fem väl utvalda knivar för olika ändamål och användningsområden. Med det här knivsetet får du en uppsä... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
3 495 kr
(ordinarie pris 5 299 kr)

Från ca 203,58 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning

Ett populärt och prisvärt knivset med 5 knivar från japanska Global (G-2951138). Setet innehåller fem väl utvalda knivar för olika ändamål och användningsområden. Med det här knivsetet får du en uppsättning knivar som gör att du klarar de flesta situationer som hemmakocken ställs inför. Knivarna som ingår är en kockkniv, en brödkniv, en grönsakshacka, en liten flexibel allkniv samt en liten skalkniv.

 

Knivarna från Global är tillverkade av stål av högsta kvalitet. Deras exklusiva design i ett stycke ger behagligt grepp och enkel användning. Varje kniv är designad för att ge perfekt balans i din hand.

 

I knivsetet från Global ingår följande 5 knivar:

 

1 st G-2 Kockkniv 20 cm

Globals kockkniv G-2 är en perfekt baskniv i köket och en kniv med många användningsområden. Den som väljer att börja sin knivsamling med en kniv väljer ofta just denna kockkniv. Kanske är det den mest klassiska Globalkniven av alla. Kockkniven började tillverkas redan 1985 och har haft samma design ända sedan dess!

 

1 st G-9 Brödkniv 22 cm tandad

En klassisk brödkniv från Global med ett 22 cm vasst och tandat blad slipat för att passa högerhänta. Visst är det väl irriterande att försöka skära upp bröd med en kniv som inte håller måttet? Med den här brödkniven från Global blir det däremot ett rent nöje att dela frukostbullarna eller skära upp snygga brödskivor till dig själv och dina vänner.

 

1 st GS-5 Grönsakskniv 14 cm

En välbalanserad grönsakshacka med högt blad och rakt avslut. Grönsakskniven är perfekt för att skära och hacka diverse olika grönsaker. Gör definitivt arbetet både enklare och roligare.

 

1 st GS-11 Allkniv 15 cm flexibel

En flexibel allkniv med 15 cm blad som är en perfekt kniv för de mindre filéarbetena. En lättarbetad och välbalanserad kniv för blandade uppgifter i köket.  

 

1 st GS-38 Skalkniv 9 cm

En smidig skalkniv med skönt ergonomiskt grepp. Perfekt till såväl frukt som grönsaker. Hos många blir den en riktig favoritkniv.

 

När man köper nya knivar är det viktigt att tänka på att knivarna behöver slipas med jämna mellanrum för att bibehålla sin skärpa. För detta ändamål kan man exempelvis använda en våtslip eller en skärpstav. En enkel och mycket populär knivslip är våtslipen Minosharp MC-550.

 

Om du har några frågor inför ditt köp av Globals knivset med 5 knivar är du alltid välkommen att kontakta oss. Hör av dig till vår kundtjänst så skall vi försöka hjälpa dig på bästa sätt.produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar