Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Knivset Four Star 6 delar med Knivblock
Knivset Four Star 6 delar med KnivblockKnivset Four Star 6 delar med KnivblockKnivset Four Star 6 delar med Knivblock
  • Knivset Four Star 6 delar med Knivblock
  • Knivset Four Star 6 delar med Knivblock
  • Knivset Four Star 6 delar med Knivblock

Knivset Four Star 6 delar med Knivblock

Artnr: 35061-000-0
3 359 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Four Star knivset i 6-delar från Zwilling i Tyskland. Detta Four Star knivset innehåller Skalkniv 8 cm, Kött/- filékniv 16 cm, Kockkniv 20 cm, Brödkniv 20 cm, Brynstål 23 cm, Knivblock i bok.

 

  • Knivblock i bok
  • Tyskt ingenjörshantverk
  • SIGMAFORGE®-kniv
  • FRIODUR® ishärdat stål
  • Zwillings välkända rostfria stål
  • Ergonomiska handtag

 

Four Star Kockniv

Four Star kockkniv 20 cm är en allroundkniv som är tillverkad för att med enkelhet klara stora delar av råvaror från fågel, fisk, kött eller grönsaker. Bladet är brett, stumt och Tysk ingenjörshantverk när den är som bäst. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

Four Star Kött-/filékniv

Four Star Kött-/filékniv på 16 cm. Zwillings Four Star Kött-/filékniv hjälper dig att skära kött i små köttstycke och att enkelt skära bort fett. Vill du skära smala köttremsor är detta den rätta kniven till det arbetet. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

Four Star Skalkniv

Four Star Skalkniv på 8 cm. Zwillings Four Star Skalkniv har ett kort blad som passar utmärkt för att skala och skära små delar på frukt, grönsaker men även till kött. Ibland behöver man en mindre kniv för att skära av mindre delar och då är denna kniv den bästa vän. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.  

 

Four Star Brödkniv

Four Star Brödkniv på 20 cm. Zwillings Four Star brödkniv har ett blad som är lite krökt för att bättre skära igenom brödskorpor. Med taggar som är höga berg och mjuka dalar får du ett blad som klarar det mesta. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

Brynstål 23 cm 

Brynstålet har ett mycket karboniserat och hårt kromat stålblad. Brynstålet har ett kraftigt karboniserat och hårt kromat stål sim garanterar goda resultat. Med en hårdhet på 62 Rockwell är det relativt okänsligt för skador. Längden på 23 cm används för snabb skärpning av olika knivtyper. Den vågiga ytan ger optimalt resultat samtidigt som bladet skärps. Med en hårdhet på cirka 62 HRC är detta brynstål relativt ogenomträngligt för skador. Det svarta plasthandtaget ger ett säkert grepp när du slipar dina köksknivar och saxar. Den rundade formen och den halkfria ytan och den skyddande kanten på handtaget säkerställer att dina fingrar inte glider under arbetet. I änden finns en praktiskt upphängningsögla. 

 

I setet ingår:

1 st Skalkniv 8 cm

1 st Filé/- trancherkniv 16 cm

1 st Kockkniv 20 cm

1 st Brödkniv 20 cm

1 st Brynstål 23 cm 

1 st Knivblock i bok 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*