Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Pro kockkniv & grönsakskniv
-8%
Pro kockkniv & grönsakskniv
  • Pro kockkniv & grönsakskniv

Pro kockkniv & grönsakskniv

Artnr 38430-004
10% rabatt på köp > 5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Pro kockkniv och skalkniv ingår i detta 2-set från Zwilling. Kockkniven har ett brett och kraftigt blad. Knivens breda klinga gör att det blir luft mellan bord och handen när du skär. En praktisk allr... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
1 599 kr
(ordinarie pris 1 749 kr)
Produktbeskrivning
Pro kockkniv och skalkniv ingår i detta 2-set från Zwilling. Kockkniven har ett brett och kraftigt blad. Knivens breda klinga gör att det blir luft mellan bord och handen när du skär. En praktisk allround kniv för köket som kan användas till det mesta. Grönsakskniven är en liten och smidig kniv som passar utmärkt att hantera grönsaker med.

Med Zwilling Pro knivarna får du den optimala kombinationen an innovativ teknik, traditionellt utseende och den skarpaste precisionen. Det svarta handtaget är designat med ett syntetiskt material för bästa grepp. Samtliga knivar i serie Pro är behandlade med Zwillings egna patenterade ishärdning, Friodur, som ger knivbladen dess unika egenskaper. Zwilling Pro knivarna har det patenterade Sigmaforge-härdade knivbladet och de är tillverkade i ett enda stycke vilket ger knivarna en otrolig skärpa.

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar