Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Knivset / Twin Pollux knivset 4-delar
-47%
Twin Pollux knivset 4-delarTwin Pollux knivset 4-delarTwin Pollux knivset 4-delar
 • Twin Pollux knivset 4-delar
 • Twin Pollux knivset 4-delar
 • Twin Pollux knivset 4-delar

Twin Pollux knivset 4-delar

Artnr 30764-004-0
Twin Pollux knivset i 4-delar från Zwilling i Tyskland. Knivset Twin Pollux innehåller 1 st Skalkniv 10cm, 1st Kött/ -filékniv 16 cm, 1st Kockkniv 20 cm, 1 st Brödkniv 20 cm. Tyskt ingenjörshantverk... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
995 kr
(ordinarie pris 1 899 kr)
Produktbeskrivning
Twin Pollux knivset i 4-delar från Zwilling i Tyskland. Knivset Twin Pollux innehåller 1 st Skalkniv 10cm, 1st Kött/ -filékniv 16 cm, 1st Kockkniv 20 cm, 1 st Brödkniv 20 cm.

 • Tyskt ingenjörshantverk
 • FRIODUR® ishärdade blad
 • Zwillings välkända rostfria stål
 • Lätt vikt i knivar
 • Tål maskindisk

 
Twin Pollux Skalkniv 

Twin Pollux Skal-grönsakskniv på 10 cm. Zwillings Twin Pollux skal-grönsakskniv har ett kort blad som passar utmärkt för att skala och skära små delar på frukt, grönsaker men även till kött. Ibland behöver man en mindre kniv för att skära av mindre delar och då är denna kniv din bästa vän. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass. Handtaget är i Klassiska "tre-nitar" design och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

Twin Pollux Kött-/filékniv
Twin Pollux Kött-/filékniv 16 cm. Zwillings Twin Pollux Kött-/filékniv hjälper dig att skära kött i små köttstycke och att enkelt skära bort fett. Skär smala köttremsor eller skiva steken. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i Klassiska "tre-nitar" design och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen. 
 

Twin Pollux Kockniv

Four Star kockkniv 20 cm är en allroundkniv som är tillverkad för att med enkelhet klara stora delar av råvaror från fågel, fisk, kött eller grönsaker. Bladet är brett, stumt och Tysk ingenjörshantverk när den är som bäst. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass som är korrosionsfri. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

Twin Pollux Brödkniv

Twin Pollux brödkniv 20 cm från Zwilling är en smal, vågtandad kniv. Skär även det grövsta bröd i fina, jämna skivor. Bladet är i Zwillings speciella stål som är rostfritt och ishärdat för att få en skarp kniv i världsklass. Handtaget är i kvalitetsplast och har en ergonomisk passform för handen som känns rätt i handen.

 

I setet ingår:

1st Skalkniv 10 cm
1st Kött/-filékniv 16 cm
1st Brödkniv 20 cm
1st Kockkniv 20 cm

 

Knivarna har genomgått Zwillings speciella teknik FRIODUR® ishärdning för att bestå korrosion och behålla skärpa längre. Även Zwillings välkända rostfria stål finns i detta knivset.


produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar