Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Köksknivar / Four Star brödkniv, 20 cm
Four Star brödkniv, 20 cm
  • Four Star brödkniv, 20 cm

Four Star brödkniv, 20 cm

Artnr 31076-201
10% rabatt på köp > 5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Knivserie Four Star är Zwillings mästerverk och dess mest sålda knivar världen över. Knivarnas klassiska design, fasta grepp och höga kvalitet har gjort serien mycket populär. Knivarna i serien Fou... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
719 kr
(ordinarie pris 899 kr)
Produktbeskrivning

Four Star brödkniv från Zwilling är en smal, vågtandad kniv. Brödkniven skär även det grövsta bröd i fina, jämna skivor.

 

Knivserie Four Star är Zwillings mästerverk och deras mest sålda knivar världen över. Knivarnas klassiska design, fasta grepp och höga kvalitet har gjort serien mycket populär. Knivarna i serien Four Star designades och utformades i nära samarbete med professionella kockar. Four Star introducerades år 1976. 

 

Samtliga knivar i serie Four Star är behandlade med Zwillings egna patenterade ishärdning, Friodur, som ger knivbladen dess unika egenskaper. 

 

Knivbladen i Four Star är tillverkade av kolstål vilket ger dem en mycket hög skärpa. Knivarna är dessutom enkla att slipa och bryna. Då knivar som är tillverkade av kolstål är känsligare mot fukt finns det en komponent med i materialet som gör knivarna motståndiga mot fukt och därmed rost.

 

Storlek (knivblad): 20 cm

 


 

 produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar