Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Köksknivar / Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm
Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cmMiyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cmMiyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cmMiyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm
  • Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm
  • Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm
  • Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm
  • Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm

Miyabi BLACK 5000MCD Santoku Japansk kockkniv 18 cm

Artnr 34404-181-0
10% rabatt på köp >5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Miyabi Santoku kockkniv på 18 cm i 5000MCD 67 serien. Japanska Myabis Shotoh-kniv har ett säreget mönster på bladet som är unikt på varje kniv. Handtaget är i vackert svart askträ. Santoku är den mest... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
3 999 kr

Från ca 232,94 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning
Miyabi Santoku kockkniv på 18 cm i 5000MCD 67 serien. Japanska Myabis Shotoh-kniv har ett säreget mönster på bladet som är unikt på varje kniv. Handtaget är i vackert svart askträ. Santoku är den mest sålda japanska kniven

  • Santoku 18 cm till Fisk, kött, grönsaker
  • Korrosionsbeständig
  • 132 lager stål
  • Microcarbide kärna av MC66-stål
  • Härdad till Rockwell 66 HRC
  • Damaskus mönster
  • Handtag av Svart askträ
  • Handgjord i Seki, Japan


Miyabi 5000MCD 67 knivar är tillverkade av 132 tunna skikt stål som täcker det mikrokarbidpulverade MC66-stålet. CRYODUR® processen skapar det speciella mönstret på knivarna som skapas genom härdning i extrem kyla (-196 C).

 

Därefter använder man en japansk teknik som kallas Honbazuke. Båda sidor av knivbladet skärps och poleras på tre olika sätt för att få en extremt skarp kniv med 66 HRC och 19° skärpa. Kniven förfinas sedan med ett handtag i svart askträ.

 

Hantverket fortsätter sedan med att säkerställa att Miyabi kniven får rätt balans i handen. För att bibehålla en överlägsen skärpa på kniven rekommenderar vi att den här kniven regelbundet slipas med en slipsten.

 

Handdisk rekommenderas
Handtorka kniven efter användning
Undvik sten, glas eller keramik att skära på



produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar