Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Köksknivar / Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cmMiyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cmMiyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cmMiyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cmMiyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
  • Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
  • Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
  • Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
  • Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm
  • Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm

Miyabi STEEL 7000D Gyutoh kockkniv 20 cm

Artnr 34543-201-0
10% rabatt på köp >5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Miyabi Gyutoh kockkniv på 20 cm i 7000D serien. Japanska Myabis Gyutoh kockkniv i 7000D serien står för skärpa och en vacker estetisk elegans. Gyutoh kockkniv passar till att skära eller skiva kött el... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
1 795 kr
(ordinarie pris 1 999 kr)

Från ca 104,56 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning
Miyabi Gyutoh kockkniv på 20 cm i 7000D serien. Japanska Myabis Gyutoh kockkniv i 7000D serien står för skärpa och en vacker estetisk elegans. Gyutoh kockkniv passar till att skära eller skiva kött eller fisk.

  • Gyutoh kniv 20 cm till kött, fisk
  • Kärna av CMV60-stål
  • 64 tunna skikt rostfritt stål
  • Härdad till Rockwell 60 HRC
  • Handtag av linne och harts
  • Handgjord i Seki, Japan


Miyabi 7000D serien har en kärna tillverkad av ett pulveriserat stål kallat CMV60-stål. Kärnan är sedan täckt med 64 tunna skikt som täcker det mikrokarbidpulverade CMV60 -stålet. CRYODUR® processen skapar det speciella mönstret på knivarna som skapas genom härdning i extrem kyla (-196 C).

 

Därefter använder man en japansk teknik som kallas Honbazuke. Båda sidor av knivbladet skärps och poleras på tre olika sätt för att få en extremt skarp kniv med 60 HRC och 19° skärpa. Kniven förfinas sedan med ett handtag i Micarta av flera skikt linne och syntetiskt hartsmaterial som kombineras kärleksfullt med det rostfria stålet.

 

Hantverket fortsätter sedan med att säkerställa att Miyabi kniven får rätt balans i handen. För att bibehålla en överlägsen skärpa på kniven rekommenderar vi att den här kniven regelbundet slipas med en slipsten.

Handdisk rekommenderas
Handtorka kniven efter användning
Undvik sten, glas eller keramik att skära på



produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar