Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Köksknivar / Twin Cuisine skalkniv, 10 cm
Twin Cuisine skalkniv, 10 cm
  • Twin Cuisine skalkniv, 10 cm

Twin Cuisine skalkniv, 10 cm

Artnr 30340-101
Twin Cuisine Skalkniv från Zwilling är en liten kniv med böjt blad och slät egg som kan användas för att skrapa, rensa eller skala frukt och grönsaker. Storlek: 10 cm Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
719 kr
(ordinarie pris 749 kr)
Produktbeskrivning

Twin Cuisine skalkniv från Zwilling är en liten kniv med böjt blad och slät egg som kan användas för att skrapa, rensa eller skala frukt och grönsaker.

 

Knivserie Twin Cuisine från Zwilling har den perfekta balansen mellan modernt och traditionellt. Ett exempel på detta är knivarnas handtag som är tillverkade av svart syntet för bästa grepp med knivbladets stål genomborrat för bästa balans och skärpa.

 

Samtliga knivar i serie Twin Cuisine är behandlade med Zwillings egna patenterade ishärdning, Friodur, som ger knivbladen dess unika egenskaper.

 

Knivbladen i Twin Cuisine är tillverkade av kolstål vilket ger dem en mycket hög skärpa. Knivarna är dessutom enkla att slipa och bryna. Då knivar som är tillverkade av kolstål är känsligare mot fukt finns det en komponent med i materialet som gör knivarna motståndiga mot fukt och därmed rost. 

 

Storlek (knivblad): 10 cmproduktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar