Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Skärbrädor / Skärbräda 36x25x2,5 cm - ändträ
Skärbräda 36x25x2,5 cm - ändträSkärbräda 36x25x2,5 cm - ändträ
  • Skärbräda 36x25x2,5 cm - ändträ
  • Skärbräda 36x25x2,5 cm - ändträ

Skärbräda 36x25x2,5 cm - ändträ

Artnr 801
En rektangulär skärbräda i ändträ från Teakhouse. En skärbräda i ändträ är tillverkad av små fyrkantiga bitar av trä där varje bit vridits 90 grader så att träets fibrer står upp mot kniveggen. Skärbr... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
799 kr
Produktbeskrivning
En rektangulär skärbräda i ändträ från Teakhouse. En skärbräda i ändträ är tillverkad av små fyrkantiga bitar av trä där varje bit vridits 90 grader så att träets fibrer står upp mot kniveggen. Skärbrädor i ändträ är både väldigt slitstarka och skonsamma mot kökskniven. Skärbrädan fungerar lika bra till att skära och hacka på, som att använda som serveringsbricka på bordet. Teak är ett vanligt och bra material att använda till skärbrädor. Det är tåligt, skonsamt mot kniveggen, samt har ett naturligt oljeinnehåll som är svagt antibakteriellt.

Storlek: 36x25x2,5 cm

Material: Teak

Skötselråd:
Diska din teakskärbräda för hand med diskmedel och vatten. Skölj därefter av och torka med en gång. Diskar man ena sidan på brädan noga och länge bör man göra på samma sätt med andra sidan så att lika mycket vatten tränger in från båda sidor. På så sätt minskar man risken för att skärbrädan ska slå sig när den torkar. Man skall inte heller låta teakskärbrädan ligga på en blöt bänk så att ena sidan är blöt och den andra torr.

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar