Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Skärbrädor / Skärbräda Folio™ Large, Silver
-22%
Skärbräda Folio™ Large, Silver
  • Skärbräda Folio™ Large, Silver

Skärbräda Folio™ Large, Silver

Artnr J60185
Folio™ Silver Large är ett set med 4 st. skärbrädor för alla fräscha råvaror i köket. Setet innehåller 4 st skärbrädor i olika färger. Skärbrädorna är för fisk, grönsaker, kokt mat och rått kött. Med... Läs mer >>
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
849 kr
(ordinarie pris 1 099 kr)
Produktbeskrivning
Folio™ Silver Large är ett set med 4 st. skärbrädor för alla fräscha råvaror i köket. Setet innehåller 4 st skärbrädor i olika färger. Skärbrädorna är för fisk, grönsaker, kokt mat och rått kött.

Med fyra skärbrärdor för olika ändamål minskar man risken för korskontaminering. Skärbrädorna är vänliga mot dina knivar och de har non-slip fötter så att de ligger stadigt och stilla medan du jobbar. Skärbärdorna är vändbara och fungerar att använda på bägge sidor. När du inte använder skärbrädorna förvarar du dem i det praktiska förvaringsstället där de står med ett luftigt avstånd till varandra så att då håller sig torra och fräscha. Liksom på alla plastskärbrädor blir det små märken med tiden.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Med sin fascination för uppfinningar och design som pågick hemma i deras verkstad skapade de Joseph Joseph. Allt började med en skärbräda i glas. Snart insåg de att många köksartiklar inte var fulländade utan kunde utvecklas ännu mer. Idag finns Joseph Joseph i 100 länder världen runt.

Storlek fodral: H26,3 x B35,6 x D7,2 cm

Storlek skärbrädor: 24 x 34 cm

Kan diskas i diskmaskin!

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar