Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Skärbrädor / Skärbräda Folio™ Regular, Grafit
-21%
Skärbräda Folio™ Regular, Grafit
  • Skärbräda Folio™ Regular, Grafit

Skärbräda Folio™ Regular, Grafit

Artnr J60186
749 kr
(ordinarie pris 949 kr)
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Folio™ Grafit Regular är ett set med 4 st. skärbrädor för alla fräscha råvaror i köket. Setet innehåller 4 st skärbrädor i olika färger. Skärbrädorna är för fisk, grönsaker, kokt mat och rått kött.

Med fyra skärbrärdor för olika ändamål minskar man risken för korskontaminering. Skärbrädorna är vänliga mot dina knivar och de har non-slip fötter så att de ligger stadigt och stilla medan du jobbar. Skärbärdorna är vändbara och fungerar att använda på bägge sidor. När du inte använder skärbrädorna förvarar du dem i det praktiska förvaringsstället där de står med ett luftigt avstånd till varandra så att då håller sig torra och fräscha. Liksom på alla plastskärbrädor blir det små märken med tiden.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Med sin fascination för uppfinningar och design som pågick hemma i deras verkstad skapade de Joseph Joseph. Allt började med en skärbräda i glas. Snart insåg de att många köksartiklar inte var fulländade utan kunde utvecklas ännu mer. Idag finns Joseph Joseph i 100 länder världen runt.

Storlek fodral: H22,2 x B32 x D7,6 cm

Storlek skärbrädor: 20 x 30 cm

Kan diskas i diskmaskin!

 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*