Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Skärbrädor / Skärbräda Index Compact Grafitgrå
Skärbräda Index Compact GrafitgråSkärbräda Index Compact GrafitgråSkärbräda Index Compact GrafitgråSkärbräda Index Compact Grafitgrå
  • Skärbräda Index Compact Grafitgrå
  • Skärbräda Index Compact Grafitgrå
  • Skärbräda Index Compact Grafitgrå
  • Skärbräda Index Compact Grafitgrå

Skärbräda Index Compact Grafitgrå

Artnr J60130
10% rabatt på köp >5000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Index Compact är en skärbräda för alla dina fräscha råvaror i köket. Den upprättstående designen tar upp mindre utrymme på bänkskivan och har öppna sidor vilket gör att brädorna lätt kan tas ut. Det f... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
775 kr

Från ca 45,14 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning

Index Compact är en skärbräda för alla dina fräscha råvaror i köket. Den upprättstående designen tar upp mindre utrymme på bänkskivan och har öppna sidor vilket gör att brädorna lätt kan tas ut. Det finns 4 st skärbrädor i olika färger i Index Compact. Skärbrädorna är för fisk, grönsaker, kokt mat och rått kött.

 

Joseph Joseph har skapat skärbrädorna för att alla kockar i världen skall minska risken för korskontaminering. På skärbrädorna finns fötter för att få lutning på brädan så köttsaft och juicer rinner neråt. Brädorna är vänliga mot dina knivar och själva fodralet som skärbrädorna står i är slitstarkt för att klara alla i och ur plockningar av skärbrädor. Index finns även i andra storlekar och material. Liksom alla plastskivor blir det något märke under användning.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Med sin fascination för uppfinningar och design som pågick hemma i deras verkstad skapade dem Joseph Joseph. Allt började med en skärbräda i glas. Snart insåg dem att många köksartiklar inte var fulländade utan kunde utvecklas ännu mer. Idag finns Joseph Joseph i 100 länder världen runt.

Storlek fodral: 7.8 x 20.6 x 31.3 cm
Storlek skärbrädor: 28 x 20 cm
Tål diskmaskin
Matsäker
BPA friproduktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar