Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Knivar & Tillbehör / Skärbrädor / Skärbräda Index Steel
-20%
Skärbräda Index SteelSkärbräda Index SteelSkärbräda Index SteelSkärbräda Index SteelSkärbräda Index Steel
  • Skärbräda Index Steel
  • Skärbräda Index Steel
  • Skärbräda Index Steel
  • Skärbräda Index Steel
  • Skärbräda Index Steel

Skärbräda Index Steel

Artnr: J60095
500 kr rabatt på köp >5000 kr - Rabatten dras i kassan!**
1 199 kr
(ordinarie pris 1 499 kr)
Leverans 1-3 dagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Index Steel är en skärbräda för alla dina fräscha råvaror i köket. Det finns 4 st skärbrädor i olika färger i Index Steel. Skärbrädorna är för fisk, grönsaker, kokt mat och rått kött.

 

Joseph Joseph har skapat skärbrädorna för att alla kockar i världen skall minska risken för korskontaminering. På skärbrädorna finns fötter för att få lutning på brädan så köttsaft och juicer rinner neråt. Brädorna är vänliga mot dina knivar och själva fodralet som skärbrädorna står i är slitstarkt för att klara alla i och ur plockningar av skärbrädor. Levereras med ett fingeravtryckssäkert rostfritt stålfodral. Index finns även i andra storlekar och material. Liksom alla plastskivor blir det något märke under användning.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Med sin fascination för uppfinningar och design som pågick hemma i deras verkstad skapade dem Joseph Joseph. Allt började med en skärbräda i glas. Snart insåg dem att många köksartiklar inte var fulländade utan kunde utvecklas ännu mer. Idag finns Joseph Joseph i 100 länder världen runt.

Storlek fodral: 38 × 25 × 8.5 cm
Storlek skärbrädor: 34 × 24 cm
Designad av: Damian Evans
Tål diskmaskin
Matsäker
BPA friTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*