Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Köksförvaring / Förvaringsburkar / Förvaringsbubbla ORION med fötter
Förvaringsbubbla ORION med fötter
  • Förvaringsbubbla ORION med fötter

Artnr ORION fötter
339 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning
Förvaringsbubbla ORION med fötter är en rolig förvaringsmöjlighet. Med sin design ger den en känsla av att man är på ett rymdskepp på väg ut i rymden. En trevlig och välkommen lösning att förvara kaffekapslar, te , leksaker, halsdukar i hallen eller varför inte som en godisskål. Varje personalrum, kök eller barnrum borde ha en sådan förvaring.

Denna bubbla är stabil och rymmer 1,9 liter och vi lovar att du kommer du glädjas över den varje dag . Bubblan ger glädje helt enkelt.

Koziol använder ingen BPA plast, inga värmehärdande produkter och allt produktionsavfall återvinns. Alla artiklar är tillverkade i miljövänlig termoplast som återvinns om och om igen. Fabriken använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

När du handlar online hos oss på Frapp har du möjlighet att göra riktiga fynd. Det kan till exempel vara produkter som utgår ur sortimentet, eller produkter i det ordinarie sortimentet som är på REA. Se mer i kategori Kampanjer.

Information

BPA fri

Melamin fri

Tål diskmaskin

Material: Termoplastisk plast

Höjd: 30,1 cm

Bredd: 32,7 cm

Längd: 32,7 cm

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*