Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Köksförvaring / Matlådor / Matlåda GoEat 19 cm
Matlåda GoEat 19 cmMatlåda GoEat 19 cmMatlåda GoEat 19 cmMatlåda GoEat 19 cmMatlåda GoEat 19 cm
  • Matlåda GoEat 19 cm
  • Matlåda GoEat 19 cm
  • Matlåda GoEat 19 cm
  • Matlåda GoEat 19 cm
  • Matlåda GoEat 19 cm

Matlåda GoEat 19 cm

Artnr 81031
299 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

GoEat lunchbox innehåller 3 olika fack för att lagra olika delar av din lunch enkelt. Genom en komprimerad lunchbox slipper du bära med dig flera lådor till din lunch eller picknick.

GoEat lunchbox har ett övre fack med silikon utmärkt för blötlagd mat eller t ex morötter. Locket har en låsande krage. Under finns ett större fack för smörgåsar eller annan torrvara. När matlådan är tom passar övre delen i basfacket för att spara utrymme i din väska.

GoEat-sortimentet från Joseph Joseph är utformat för att göra det enkelt och bekvämt att äta hemlagad mat på språng. GoEat serien består av matbehållare som innehåller fack för din lunch eller mellanmål.

 

Med sina olika fack i en behållare komprimerar du enkelt all din mat till en burk eller låda. Detta för att spara utrymme och där du slipper bära med dig flera burkar för olika livsmedel och råvaror. Sortimentet består av en mängd behållare som är perfekta för smörgåsar, sallader, soppor eller snacks

 

BPA fri

Matsäker 

 

Mått:
Topfack 500 ml
Basfack 700 ml
Storlek: 19 × 14 × 8,5 cm


Lådan och lock:
Tål mikrovågsugn
Tål diskmaskin

Låsande krage är INTE mikrovågssäker
Ta bort låskrage och silikonlocket före användning i mikrovågsugn 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*