Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Ostkupor

Det finns en liten ostfantast i många av oss, och då finns det också god anledning att förvara din ost på ett bra sätt. En fin ost förtjänar en lika fin ostkupa, som hjälper till att hålla din ost smakfull och fräsch en längre tid. En ostkupa fyller inte bara en rad praktiska funktioner, ostkupan kan dessutom vara en stilfull och lyxig detalj att ställa fram på frukostbordet. Att ta fram en ost till frukosten, brunchen eller fredagskvällen med charkuterier blir mycket lyxigare om den serveras i en ostkupa istället för en plastpåse.

Fördelar med ostkupor

 • Du sparar både pengar och är snäll mot miljön tack vare reduceringen av plastpåsanvändning.
 • Du får en tålig och prisvärd produkt som håller i lång tid framöver.
 • Med ostkupan får du ett mer trivsamt sätt att servera olika ostar på, både till frukosten och andra tillfällen.
 • Osten håller sig fräsch och smakfull en längre tid.
 • ... Läs mer

  Förvara din ost i en ostkupa

  Ost uppskattas av många i olika format, och det är lika gott till söndagsfrukosten med familjen som på vinkvällen med vännerna. Den gemensamma nämnaren för alla ostar är att de mår bra av att få mogna och andas, och det är då ostkupan kan bli räddaren i nöden.

  Håll osten fräsch och skippa plastpåsarna

  Om du förvarar osten i en plastpåse sprids det bakterier från våra händer då vi ständigt vidrör osten, och på så vis försämras livslängden. Plastpåsar är inte särskilt vänliga för miljön, och medför dessutom en risk för att osten blir oaptitlig och blöt. I en ostkupa finns det istället luft som skapar en perfekt miljö för ostens välmående. Med hjälp av en ostkupa slipper du dessutom disken som uppstår när du vill servera osten från en plastpåse till bordet, med ostkupan har osten sitt eget serveringsfat hela tiden.

  För måltider utomhus

  Om du tycker om att äta frukost utomhus under de varmare månaderna på året kan ostkupan bli en värdefull tillgång. Ostkupan håller små insekter borta och ser till att osten förblir fräsch med en optimal temperatur. På Frapp kan du hitta genomskinliga ostkupor, som gör det möjligt för alla gäster att se vad som erbjuds i kupan utan att behöva exponera den onödigt mycket för väder och vind.

  Stilrena ostkupor från fina varumärken

  På Frapp kan du välja bland ostkupor från kreativa varumärken som Rosti Mepal och Guzzini. Alla varumärken hos oss är noggrant utvalda i syfte att ge våra kunder en så positiv köpupplevelse som möjligt. Ostkuporna är inte bara ett praktiskt kökstillbehör, det är också en snygg detalj som skapar en lyxigare känsla till den vardagliga frukosten. Med hjälp av ostkupor från exempelvis Rosti Mepal och Guzzini får du en fräsch och ständig förpackning till osten, som dessutom har en snygg design. Ostkuporna har ett lock som sluter tätt, och som går att öppna på ett okomplicerat sätt. Den tåliga plasten håller länge och går enkelt att diska i diskmaskinen.
  Visa filter
  Varumärke
  Serie
  • Leonardo
  • Rosti Mepal
  • CUCINA
  1-2 av 2
  OSTKUPOR
  Ostbox Modula Rosti
  229 kr Ostbox Modula Rosti Rosti   I lager