Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Köksmaskiner / Assistenter / Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare
Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med GrönsaksskärareAnkarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med GrönsaksskärareAnkarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med GrönsaksskärareAnkarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare
  • Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare
  • Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare
  • Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare
  • Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare

Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med Grönsaksskärare

Artnr: AKM6230C+91052
7 785 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Vi kan nu erbjuda Ankarsrum Assistent Original AKM6230C Creme med grönsaksskärare till ett förmånligt paketpris. Grönsaksskäraren har tre trummor - en för att skiva och två stycken för att riva.

 

Assistent® Original är en otroligt hållbar maskin som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska assistenten som förr tillverkades av Electrolux. Maskinen finns i flera färger.

Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.

Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).

Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.

Alla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!

Tekniska data:
Modell: AKM6230C
Effekt: 1500 W
Höjd: 360 mm
Bredd: 268 mm
Djup: 400 mm
Vikt: 8,6 kg
Färg: Creme

Övrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.
Kapacitet degvätska: 1,5 l
Kapacitet deg: 5 kg

7 års motorgaranti! TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*