Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Köksmaskiner / Assistenter / Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet
-10%
Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora TillbehörspaketetAnkarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora TillbehörspaketetAnkarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora TillbehörspaketetAnkarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet
 • Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet

Ankarsrum Hushållsassistent Original AKM6230B Mattsvart - Stora Tillbehörspaketet

Artnr AKM6230B_pkt
10% rabatt på köp >4000 kr! Rabatten dras i kassan!**
OBS! Just nu saknas Mixern till "Stora Tillbehörspaketet" p.g.a. problem hos Ankarsrum och inget datum för leverans är angiven i dagsläget. Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
8 239 kr
(ordinarie pris 9 239 kr)

Från ca 479,92 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning

OBS! Just nu saknas Mixern till "Stora Tillbehörspaketet" p.g.a. problem hos Ankarsrum. Om du beställer en Assistent Original med Stora Tillbehörspaketet kommer den därför att levereras med samtliga tillbehör UTOM Mixern.

 

Mixern, som är en uppdaterad och förbättrad version, kommer att skickas i separat paket i efterhand. Inget datum för leverans är angivet. Det är naturligtvis tråkigt att inte kunna erbjuda ett komplett paket men för dig som ändå vill få leverans av övriga delar till ett förmånligt paketpris kan vi erbjuda denna lösning. Mixern ingår alltså i det angivna priset.

 

 • Originalet för alla assistenter
 • Handgjord
 • 7 års garanti
 • Ökad maskinstyrka från 800 W till 1500 W

 

Assistent® Original är en otroligt hållbar hushållsassistent som är känd för att gå i arv i flera generationer och är överlägsen i funktionalitet och mångsidighet. Detta är uppföljaren till den klassiska köksassistenten som förr tillverkades av Electrolux. Ankarsrum Assistent Original tillverkas för hand i Ankarsrums fabrik i Småland. Varje köksmaskin genomgår hårda tester och har 7 års garanti. Köksmaskinen har vunnit Bäst i Test och finns i flera färger.

 

Assistent® Original hjälper dig med dina mest ambitiösa matlagningsprojekt genom att erbjuda maximal blandningskraft med steglös hastighetskontroll och timer. Med ett extremt brett tillbehörsprogram kan du även mixa, vispa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.

 

Motorstyrkan är numera hela 1500 W istället för 800 W på den föregående modellen. Den nya starkare motorn gör att maskinen klarar av att hålla ha ett jämnare varvtal även under tuffare användning och gör också att maskinen upplevs tystare än innan. Tillbehören är lätta att använda och alla delar som varit i kontakt med mat kan diskas i maskin (utom köttkvarnens och passertillsatsens aluminiumdelar).

 

Assistent® Original har rostfri kittel på 7 liter samt degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Mördegsvisp, ballongvisp och dubbelvisp med 3,5-liters plastbunke medföljer som standardtillbehör.

 

Det stora tillbehörspaketet innehåller även följande:

- Köttkvarn inklusive hålskivor (2.5, 4.5, 6.0 och 8.0 mm)

- Passertillsats, rivtillsats, pastaskivor

- Korvstoppningsdetalj, matarbord och matarpropp

- Citruspress

- Mixer i okrossbar plast med 1,7-liters kapacitet

 

Alla modeller har steglös hastighetsreglering och timer. Den starka motorn tillsammans med en unik växelkonstruktion, placerad direkt under kitteln, gör blandaren mycket kraftfull - en förutsättning för optimalt bakningsresultat. Maskinen klarar av hela 5 kg deg åt gången!

 

Tekniska data:

Modell: AKM6230B

Effekt: 1500 W

Höjd: 360 mm

Bredd: 268 mm

Djup: 400 mm

Vikt: 8,6 kg

Färg: Mattsvart

 

Övrigt: Steglös hastighetsreglering. Överbelastningsskydd. Löstagbar sladd.

Kapacitet degvätska: 1,5 l

Kapacitet deg: 5 kg

7 års motorgaranti!

 

OBS! Mixerkannan är tillfälligt slut och inget datum för leverans är angiven i dagsläget.produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
 • För närvarande 5/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar