Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Köksmaskiner / Brödrostar / Brödrost Dualit Classic 3-skivor
Brödrost Dualit Classic 3-skivor
  • Brödrost Dualit Classic 3-skivor

Brödrost Dualit Classic 3-skivor

Artnr 594600
3 595 kr
(ordinarie pris 4 895 kr)
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Brödrost Classic från Dualit designades redan år 1946. De extra breda -28 mm- brödhållarna ger plats åt den speciella sandwichkorg som går att köpa till separat. Brödrosten har plats för 3 brödskivor och finns även för fler skivor. Du ställer sjäv in tiden och värmen för att få din toast precis som du vill ha den, du kan även välja hur många av brödfacken som ska värmas upp.  Brödrosten har defrostfunktion vilket innebär att du kan tina brödskivan innan du rostar den. Manuell ejektor som gör att du kan hålla koll på brödskivan under tiden den rostas. Bagelfunktion. Fötterna är justerbara vilket är bra om underlaget är ojämnt. Nedtill finns en smulbricka som är lätt att tömma.
Dualits patenterade ProHeat-element är nyckelfaktorn till den klassiska brödrosten. Brödrosten har en skyddsfilm som håller elementen rena och skyddar dem från skada. Elementet ger en jämn rostning. Elementet går också att byta ut när det är förbrukat. Ett nytt element finns att köpa till separat.

Material: Rostfritt stål och kromat.


Bredd: 31 cm
Djup: 21 cm
Höjd: 22 cm

Vikt: 4,0 kg

Kapacitet: 98 skivor per timmeTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*