Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Kökstextilier / Förkläden / Extra ficka till skinnförkläde - Cognac
Extra ficka till skinnförkläde - CognacExtra ficka till skinnförkläde - CognacExtra ficka till skinnförkläde - CognacExtra ficka till skinnförkläde - CognacExtra ficka till skinnförkläde - Cognac
  • Extra ficka till skinnförkläde - Cognac
  • Extra ficka till skinnförkläde - Cognac
  • Extra ficka till skinnförkläde - Cognac
  • Extra ficka till skinnförkläde - Cognac
  • Extra ficka till skinnförkläde - Cognac

Extra ficka till skinnförkläde - Cognac

Artnr: WH350111
446 kr
Leverans 7-12 arbetsdagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning

Extra ficka Cognac i rejält brunt buffelläder är praktisk när du grillar eller lagar mat i köket och vill ha närma till en flaska utmärkt dryck utan att den står i vägen på diskbänken eller på grillbordet. Storleken på detta handgjorda flaskhölster är 20,5 x 8 cm och fickan finns i färgerna Black och Cognac.

 

Flaskhölstret fäster du enkelt själv på höger sida av förklädet från Xapron. Du justerar enkelt bredden på fickan med tryckknapparna så att hölstret passar din flaska eller burk. Fickan hjälper dig att alltid ha 2 st lediga händer. Oehört praktiskt för oss livsnjutare.

 

Xapron grundades 2016 av Fredani fashion i Waalwijk Nederländerna. Fredani tillverkar arbetskläder men ville följa sitt hjärta och skapa något nytt. Xapron blev resultatet och nu tillverkar dem handgjorda läderförkläden i fint koläder i sin egen verkstad i Nederländerna. Namnet Xapron kommer från det engelska ordet för "förkläde" alltså apron. Med ett "X" framför som symboliserar en kyss betonar man sin kärlek för förkläden. Lägg märke till den orangea etiketten på alla produkter som är en blinkning till Xaprons hemland. 

 

Färger: Cognac eller black

Storlek: 20,5 x 8 cm,

Tillverkare: Xapron  90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*