Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Matlagning / Grytor & kastruller / Twin Rökgryta
Twin RökgrytaTwin RökgrytaTwin Rökgryta
  • Twin Rökgryta
  • Twin Rökgryta
  • Twin Rökgryta

Twin Rökgryta

Artnr 40990-001
10% rabatt på köp >10 000 kr! Rabatten dras i kassan!**
Rökgrytan från Zwilling är ett perfekt sätt att ge maten smak utan att tillsätta varken smör eller olja. Det är en metod som tidigare användes till konservering av matvaror. Fisk, fågel, kött, vilt os... Läs mer >>
Leverans 2-6 arbetsdagar
Fri frakt
1 499 kr

Från ca 87,32 kr/mån med Klarna Konto

Produktbeskrivning
Rökgrytan från Zwilling är ett perfekt sätt att ge maten smak utan att tillsätta varken smör eller olja. Det är en metod som tidigare användes till konservering av matvaror. Fisk, fågel, kött, vilt ost och till och med grönsaker kan med fördel rökas med detta rökset från Zwilling på en helt vanlig spis. Dock kan produkten endast användas till varmrökning eller ångkokning. Fungerar på alla slags spisar.

Tillvägagångssätt:

1. Man sätter den tomma pannan på spisen utan lock. Därefter häller man fint träflis i pannan (prova gärna med att tillsätta torkade kryddor, färska örter, enris eller efter behag för att ge extra smak).

2. Sen placerar man rökplattan i pannan över träfliset, så att röken kan sippra ut omkring maten genom hålen. Rökplattan fungerar som ett lock över träfliset. Den samlar även upp vätska från maten, så att pannan blir lätt att rengöra.

3. Placera därefter det rostfria gallret i pannan och lägg maten direkt på denna. Pensla gärna gallret med lite olja så att maten inte klibbar fast.

4. Lägg locket på pannan och låt rökningen starta. Börja med hög värme och sänk efter ca 5 minuter ner värmen till en tredjedel eller en fjärdedel av den maximala temperaturen.

produktomdömen
Inga recensioner än. Bli den förste att betygsätta denna produkt!
Visa alla omdömen

Betygsätt denna produkt. Vid frågor om produkt, kontakta vår kundservice.

Ange betyg (1-5): 
  • För närvarande 5/5 stjärnor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Lämna ett omdöme
TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Säkra betalningar