Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Matlagning / Stekpannor / Mineral B Element grillpanna 26 cm
-31%
Mineral B Element grillpanna 26 cm
  • Mineral B Element grillpanna 26 cm

Mineral B Element grillpanna26 cm

Artnr 5613.26
479 kr
(ordinarie pris 695 kr)
Leverans 1-3 dagar
Frakt från 59 kr
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*
Produktbeskrivning

Mineral B Element grillpanna av kolstål från franska de Buyer. Pannan är en restaurangpanna som blir bättre med åren. Den tål mycket hög värme. Upphettning och avsvalning måste dock ske långsamt så inte järnet slår sig. Pannan kan användas på alla värmekällor, även induktion. Pannan är skyddad mot rost under transport av en naturlig bivaxhinna. Hinnan bör diskas bort med hett vatten innan pannan används. Alla typer av redskap - även metallredskap - kan användas till pannan. Pannan blir allteftersom den blir instekt mörkare och mörkare. Detta är naturligt och gör att pannan blir bättre och bättre och ger en släpp-lätt-effekt.

 

Pannan diskas för hand endast med hett vatten. Undvik diskmedel. Måste pannan diskas med diskmedel, efterolja den genom att hälla i matolja, värm upp på medelvärme i fem minuter, låt svalna och torka ur överskottsoljan.

 

Du finner en manual med <om($sitedirect["file1"])>skötselråd här!<annars><om($sitedirect["type"]=="variant" && $sitedirect["parent"]["file1"])>annars skötselråd här!</om></om> Denna bruksanvisning bör läsas noggrant innan stekpannan används för första gången. 

 

Pannan är garanterad fri från PTFE och PFOA!

 

Pannan finns i följande storlekar:

Ø: 32 cm 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 99 kr*