Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Matlagning / Timers & termometrar / Stektermometer NAIL-IT
Stektermometer NAIL-ITStektermometer NAIL-ITStektermometer NAIL-ITStektermometer NAIL-ITStektermometer NAIL-IT
  • Stektermometer NAIL-IT
  • Stektermometer NAIL-IT
  • Stektermometer NAIL-IT
  • Stektermometer NAIL-IT
  • Stektermometer NAIL-IT

Stektermometer NAIL-IT

Artnr: Z00211
199 kr
Leverans 2-6 arbetsdagar
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Stektermometer NAIL-IT hjälper dig få ett perfekt resultat när du grillar eller steker. Stektermometern NAIL-IT visar exakt vilka grader en ryggbiff behöver komma upp i men även alla andra köttsorter du kan tänkas steka eller grilla. Allt från fågel, nötkött till lammkött eller gris. Tänk att få ett mört och saftigt kött varje middag.

Termometern mäter upp till 85 grader celsius och du kan även få hjälp av NAIL-IT med att veta när köttet är blodigt rött, medium stekt eller välstekt. Ingen ström eller batteri behövs för att använda stektermometern och det tillkommer ett mycket praktiskt skydd som sitter runt spetsen när du inte använder NAIL-IT. Bra om termotern är varm och du behöver lägga den på köksbänken eller för att skydda spetsen och dina fingrar från skada.

RIG-TIG kommer från designhuset Stelton – men RIG-TIG är inte Stelton. RIG-TIG befinner sig i ett annat segment, har sitt eget universum och koncept, och målgruppen är en annan jämfört med Stelton. RIG-TIG är numera ett eget varumärke. Med Steltons 50 åriga erfarenhet i ryggen skall nu RIG-TIG stå på egna ben. Deras vision är Design, innovation, överkomliga priser och miljötänk.

Material: Metall, värmebeständigt silikon
Längd: 13 cm
Ø 5,5 cm
Färg: Grå

TILLBEHÖR
  • Stekkniv
    209 kr 245 kr Stekkniv
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*