Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Kök / Matlagning / Tryckkokare / Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l
Tryckkokare Perfect Plus 8,5 lTryckkokare Perfect Plus 8,5 lTryckkokare Perfect Plus 8,5 lTryckkokare Perfect Plus 8,5 l
  • Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l
  • Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l
  • Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l
  • Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l

Tryckkokare Perfect Plus 8,5 l

Artnr: 07 9314 6040
2 895 kr
Leverans bevakning
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Med en tryckkokare från WMF lagar du maten under tryck, dvs vid temperaturer på över 100 grader C. Det innebär att koktiden förkortas med upp till 70%. Om du tillagar maten i en tryckkokare behåller maten också bättre sina naturliga vitaminer och mineraler. Dessutom är det klart energibesparande att använda en tryckkokare!

En tryckkokare är en väldigt mångsidig produkt. Man kan enkelt tillaga kött, fisk, grönsaker, potatis, ris, grytor och soppor. Det är också möjligt att använda tryckkokaren till konservering (gäller 4.5 l - 8.5 l), för att pressa juice och att sterilisera.

En finess är också att man kan tillaga flera rätter samtidigt i en tryckkokare från WMF. Den rätt som behöver den längsta tillagningstiden lägger du i först. Exempel: lägg en stek med 20 minuters koktid i botten på din tryckkokare. Koka först köttet i 12-14 minuter, öppna därefter tryckkokaren och lägg potatisen i den perforerade insatsen. Stäng locket och koka i ytterligare 6-8 minuter. Om tillagningstiderna för olika maträtter inte skiljer sig så mycket kan du tillaga allting samtidigt.

OBS! Till denna modell ingår perforerad insats och ställning.

Design
Wolf Udo Wagner

Material
Cromargan® - Rostfritt stål

Storlek
Diameter 22 cm, volym ca 8.5 liter

TILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*