Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Koziol

Koziol värnar om miljön

Koziol från Tyskland kom till redan 1927. Bolaget har producerat sina varor uteslutande i Tyskland sedan 1927 under rättvisa och hållbara förhållanden. Koziol använder ingen BPA plast, inga värmehärdande produkter och allt produktionsavfall återvinns. Alla artiklar är tillverkade i miljövänlig termoplast som återvinns om och om igen. Fabriken använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA. Företaget brinner för att bevara vår planet. Koziol samarbetar med de bästa designers och högskolorna i världen och deras produkter är därför många gånger mer än bara en produkt. Allt från designen till paketeringen sker på ett ställe och det är i Odenwald Tyskland. 

... Läs mer

Koziol producerar allt i Tyskland

Att Koziol har tagit på sig ett stort miljöansvar är något som vi på Frapp verkligen gillar. Att värna om miljön och tillverkningsprocessen på det sett som Koziol gör är beundransvärt. Alla företag borde tänka som Koziol. 

Visa filter
Kategori
Serie
  • Kakfat
  • Vinställ
  • Babell Big
  • SET-UP
1-2 av 2
KOZIOL
Kakfat Babell Big
589 kr Kakfat Babell Big Koziol Flera varianter
Vinställ SET-UP
359 kr Vinställ SET-UP Koziol Flera varianter