Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Magimix

Matberedare, brödrostar och blenders

Det franska varumärket Magimix har designat och tillverkat matberedare och andra hushållsapparater ända sedan 1971. De gemensamma nämnarna för företagets olika apparater är användarvänlighet, hållbarhet och givetvis pålitlighet. Du kan räkna med att din Magimix-matberedare kommer göra sitt jobb på ett ypperligt vis i flera år och förenkla din vardag på många olika sätt! På Frapp kan du hitta en oumbärlig Magimix-blender med tillbehör, en högkvalitativ matberedare och även brödrost och råsaftcentrifug – allt för att öka din kreativitet i köket.... Läs mer

Köksmaskiner med professionell teknologi

Pierre Verdun uppfann en cylindrisk skål år 1963, med en metallskiva som roterade tätt intill insidan och botten på skålen. Här började historien om varumärket Magimix som fortfarande designar och producerar köksmaskiner av högsta kvalitet. År 1971 uppfann Magimix sin första hushållsapparat med hjälp av samma teknologi – och än idag används originaliteten och kvaliteten från den primära Magimix-processorn. Givetvis har varumärkets tillbehör och sortiment vidareutvecklats, men Magimix håller fast vid sin ursprungliga framställningsmetod som har visat sig vara i toppklass. De olika apparaterna från varumärket har dessutom en klassisk och stilren design som passar in i många kök och hem.

Mixa soppor, smoothies och juicer med hjälp av Magimix

På Frapp kan du hitta en Magimix-matberedare som är helt nödvändig i det kreativa och effektiva köket! Med en matberedare kan du förbereda såväl smoothies som potatisgratänger och pajdegar, och det medföljer dessutom en hel del olika tillbehör till matberedaren som hjälper till att öka din inspiration. Med denna matberedare får du tillbehör i form av exempelvis skålar, degkrok, knivblad, äggvisp och till och med en receptbok med 100 olika recept. Vi erbjuder också blenders från Magimix i svart, vit, röd och silvrig kulör som ger dig möjlighet att mixa soppor, smoothies och mycket mer. Alla blenders från Magimix har fyra olika hastigheter och en kraftfull men tystlåten teknologi. Tycker du om att göra dina egna juicer? Då rekommenderar vi råsaftcentrifugen Duo PLus XL från Magimix som är en kraftfull juicepress med stark motor. Här kan du pressa både juicer och smoothies medan maskinen själv reglerar hastigheten beroende på innehållet i behållaren.

Rosta ditt bröd på ett högteknologiskt vis 

Med den fantastiska brödrosten Vision Toaster från Magimix kan du nu njuta av högteknologisk lyx till frukosten varje morgon! Detta är en genomskinlig brödrost som ger dig full uppsyn över bröden medan de rostas. Det går också bra att värma bröd som redan blivit rostade samt frysta bröd med hjälp av en uppvärmningsfunktion som anpassas automatiskt. Varför inte ge bort en unik brödrost i present till en kompis som tagit studenten eller ska flytta hemifrån? Magimix-matberedaren och varumärkets olika blenders passar också utmärkt att ge bort som en omtänksam och användbar gåva till någon du håller kär. Du kan även hitta flera olika Magimix-tillbehör som exempelvis praktiska to-go-bägare till blenders i olika storlekar samt mini-chopp-set för barnmat, kryddor, grönsaker och kött. Upptäck Frapps generösa utbud av exklusiva hushållsapparater från Magimix och unna dig riktigt högkvalitativa hjälpmedel till köket!
Visa filter
Kategori
  • Brödrostar
  • Matberedare
  • Mixers & blenders
1-10 av 10
MAGIMIX