Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Möbler / Sittsäckar & sittpuffar / Sittsäck CARL i grått Happy Zoo
Sittsäck CARL i grått Happy ZooSittsäck CARL i grått Happy ZooSittsäck CARL i grått Happy ZooSittsäck CARL i grått Happy ZooSittsäck CARL i grått Happy Zoo
  • Sittsäck CARL i grått Happy Zoo
  • Sittsäck CARL i grått Happy Zoo
  • Sittsäck CARL i grått Happy Zoo
  • Sittsäck CARL i grått Happy Zoo
  • Sittsäck CARL i grått Happy Zoo

Sittsäck CARL i grått Happy Zoo

Artnr: 190114
300 KR RABATT PÅ KÖP > 5000 KR! RABATTEN DRAS I KASSAN! **
1 401 kr
(ordinarie pris 1 999 kr)
Leverans 7-12 arbetsdagar
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Sittsäck CARL i serien Happy Zoo. CARL är här en elefant i grått. Sitting bull har tagit fram en fantastisk saccosäck som vilket barn som helst bara kommer älska (vuxna också kanske). Med ett material i 100% polyester och ett solidt tyg samt fyllning med EPS-pärlor och skumflingor gör att vem som helst har svårt att släppa denna sittsäck. Säcken blir en trogen kompis och ger vilket barn som helst lyckliga minnen för resten av livet.

Med denna sittsäck kan barnet drömma sig bort med en god sagobok i handen eller kanske låtsas att man är på dem sju haven. Vem älskar inte en riktigt bra saccosäck. Här i form av en Elefant.

I mer än 100 år har familjeföretaget FLÖTOTTO funnits. Framgången är baserad på varumärket Sitting Bull. Företaget präglas av öppenhet och nytänk. Alla produkter från FLÖTOTTO är i hög kvalitet. Produkterna tillverkas i högkvalitativa material och arbetet i tillverkningen är nogrann och detaljerad. Idéerna präglas av kvalitet, service och smart design. Sortimentet genomsyras av förnuftighet, intelligent hållbarhet och funktionalitet. Allt FLÖTOTTO levererar är Made in Europe.

Information  

 

 

Fyllning:

 

EPS-pärlor och skumflingor

Laminerad polypropylene av hög kvalité


Rengöring:

Skyddet kan torkas rent, men kan inte avlägsnas eller tvättas

 

Tyg: 100% polyester


Bredd: 47 cm

Höjd: 53 cm

Längd: 71 cm

Vikt: 4 kgTILLBEHÖR
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*