Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 
Start / Möbler / Stolar & pallar / Fladdermusfåtölj med handgraverat mönster
Kolla priset
Fladdermusfåtölj med handgraverat mönsterFladdermusfåtölj med handgraverat mönsterFladdermusfåtölj med handgraverat mönster
  • Fladdermusfåtölj med handgraverat mönster
  • Fladdermusfåtölj med handgraverat mönster
  • Fladdermusfåtölj med handgraverat mönster

Fladdermusfåtölj med handgraverat mönster

Artnr: 1061
4 999 kr
Leverans ca 3-4 veckor
Fri frakt
 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*
Produktbeskrivning
Fladdermusfåtölj i exklusivt läder med handgraverat mönster och svart ställning är ett gediget hantverk från svenska Cuero Design. I detta utförande får du ett skinn med handgraverad teckning vilket gör att varje stol blir unik. Gravyren är gjord av sadelmästare i Sydamerika och bilderna föreställer olika teman från den sydamerikanska djungeln. Motiven är hämtade från exotiska jaguarer, växter och fåglar.

Fladdermusfåtöljen är en klassisk designfåtölj som är berömd över hela världen. Den komfortabla fåtöljen består av äkta italienskt vegetabiliskt garvat läder och ställningen är av svenskt stål. Hela stolen skickas i ett platt paket och har livstidsgaranti på lädret.

Lädret tas tillvara från annan tillverkning och fåtöljen är upp till 30% större än många andra fladdermusfåtöljer. Hollywoodstjärnor och berömda hotellkedjor är några av kunderna som köpt fladdermusfåtöljen från Cuero Design. Företaget använder samma hantverksteknik och läder som gjordes på ridsadlar på 1800-talet som lever kvar än idag. Den här fåtöljen följer med i flera generationer om den behandlas rätt. Sömnaden lovar Cuero Design ska hålla i minst tio år utöver livstidsgarantin på lädret. Detta är Lyx som är ett trevligt ögongodis.

Storlek och vikt:
Höjd: 92 cm
Bredd: 87 cm
Djup: 86 cm
Vikt: 12 kg
 
Läder är ett naturmaterial med varierande utseende vilket gör varje produkt unik. Färg, struktur och grepp skiljer sig ibland mellan varor med samma artikelnummer. Små märken efter insektsbett o.dyl. kan synas i skinnet och är en del av materialets charm. 


 90 dagars öppet köp  Fri frakt över 500 kr*  Hemleverans 79 kr*