Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Mooni

Mooni är ett svenskt familjeföretag baserat i Höllviken som grundades 2004. Mooni® är ett svenskt designvarumärke som arbetar med ljus och ljud. Företaget erbjuder ett sortiment av bärbara lampor och kombinerade högtalare/lampor i modern skandinavisk design. Med sina produkter vill Mooni bidra till att skapa en härlig atmosfär och fler ljusa tillfällen i människors tillvaro.

Mooni bärbara högtalare och lampor

Med en bärbar bluetooth-högtalare kombinerad med lampa kan du flytta med dig både musik och belysning ut på balkongen, altanen eller till poolen. Njut av ljuset från lampan samtidigt som du strömmar musik via Bluetooth från mobilen.... Läs mer
Lampan kan växla mellan 9 olika färger och du väljer själv om du vill ha statiskt ljus eller ljus som växlar i takt med musiken. Man kan välja mellan 4 olika ljuslägen där ljuset automatiskt växlar på olika sätt. Alla högtalare från Mooni har en IP44-klassificering vilket innebär att de är stänksäkra och tål att tas med och användas utomhus. Om man har två högtalare från Mooni så kan de matchas ihop så att man kan lyssna på stereoljud. En annan finess är att högtalarna är förberedda för trådlös laddning. Köp till en trådlös WireFree-platta så kan du ladda din högtalare trådlöst. Högtalaren/lampan kan användas i ca: 3-4 timmar med musik och upp till 8-10 timmar om endast lampan används.

Mooni lampor för alla tillfällen

De kombinerade högtalarna/lamporna finns även i ett enklare utförande som endast lampa. Lamporna är precis som högtalarna enkla att flytta och ta med sig dit man bäst behöver ljus, oavsett om det är till ett annat rum eller till grillplatsen under en skön sommarkväll. Du väljer själv om du vill ha statiskt ljus eller skiftande mellan olika färger. Lamporna klarar ca: 8-10 timmars användning på en laddning och kan precis som högtalarna laddas trådlöst om man köper till en trådlös laddplatta som finns att köpa som separat tillbehör.
Visa filter
Kategori
  • Bordslampor
  • Högtalare
1-4 av 4
MOONI