Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer >>
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

NeXtime

NeXtime en annorlunda klocka

NeXtime är ett Holländskt designföretag som specialiserat sig på klockor. Företaget grundades redan 1970 och är en av världens ledande klockföretag med handel i 60 länder. Deras mål är att tillverka klockor som är annorlunda och som gör dig glad varje gång du ser klockan. Deras vision är att deras klockor skall vara i centrum i rummet. Låt dig inspireras du med av NeXtime klockor.

... Läs mer

NeXtime LED klockor och miljöteknik

Alma (numera NeXtime) grundades år 1970 av Hans och Hannie Frie. Alma sålde med tiden klockor över hela världen mycket p g a sina mekaniska klockor som blev oerhört populära. Alma blev världsledande när det gällde mekaniska klockor. När Alain Hans och Hannie Frie´s son tog över började han förvandlingen från Alma till NeXtime. En del av det var att gå från mekaniska klockor till mer modern klockdesign. Numera har dem även börjat med LED klockor och ser an framtiden med tydliga visioner.  NeXtime jobbar med den senaste tekniken och tar ansvar för miljön genom sitt “GreenTime Initiative” som är en del av företagets satsning på framtiden. 

 

 

Visa filter
Serie
  • Happy Zoo
1-2 av 2
NEXTIME
Väggklocka - Hands
449 kr Väggklocka - Hands NeXtime Flera varianter
Väggklocka - Big City
575 kr Väggklocka - Big City NeXtime