Frapp.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna.
OK
Kundtjänst      0418-40 30 40 

Rotor Design

Rotor Design är ett svenskt varumärke med produkter inredningsprodukter av såväl stengods som textil. Rotor Design är ett företag i Borås som grundades av Pia O. Björklund, Magnus Forthmeiier och Birgitta Swahn. Rotor designar, tillverkar och marknadsför inredningsprodukter av både stengods och textil. En grundtanke i företaget är att produkterna skall produceras i Sverige för att stödja svenskt hantverk. Vid sidan om Rotor är Pia O. Björklund och Magnus Forthmeiier välkända designers med deras eget varumärke Björk-Forth. Japan är deras största exportmarknaden för såväl keramik som textilprodukter. Rotor och Björk-Forth syns regelbundet på mässor såsom Indigo i Bryssel, Ambiante och Heimtex i Frankfurt, samt Formex i Stockholm.... Läs mer
Rotor Design hos Frapp

Välkända produkter från Rotor är de trevliga blomkrukorna, skålarna, tallrikarna, assietterna och muggarna (allmuggar och caffelattemuggar) i stengods. Samtliga stengodsprodukter är tunna och nätta utan att vara sköra. Rotor har också många trevliga textilprodukter för köket, badrummet och sovrummet, tex grytlappar, kökshanddukar, förkläden, duschdraperier och påslakan. Dessutom har Rotor tagit fram en serie med väskor och necessärer i trevlig design. Saknar du något i vårt sortiment från Rotor så hör gärna av dig genom att maila oss på info@frapp.se!

Vill du veta mer om Rotor? Rotors hemsida finner du här!
0 av 0
ROTOR DESIGN